Siivouspalvelu

Siivouspalvelua Ajankehrä tarjoaa koko Seinäjoen alueelle (Seinäjoki, Nurmo, Ylistaro, Peräseinäjoki) sekä Ilmajoelle, Lapualle ja Järvi-Pohjanmaalle. Kotisiivoukseen sisältyy imurointi, pölyjen pyyhintä, lattioiden pesu ja WC:n pesu. Matot imuroidaan, sään salliessa myös tuuletetaan ja tarvittaessa tampataan. Imurointi tehdään pääsääntöisesti kodin omalla imurilla, muut välineet ja siivousaineet tulevat Ajakehrältä. Pesuaineet ovat ammattilaisten käyttämiä laadukkaita tuotteita, jotka on suunniteltu suomalaisten kotien siivoukseen. Palvelu tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.


Ikkunanpesussa Ajankehrä käyttää hyvän tekniikan lisäksi myös laadukkaita välineitä. Näillä menetelmillä ikkunoihin ei jää raitoja. Tarvittaessa ikkunanpesun yhteydessä voidaan poistaa vanhat maalitahratkin. Samassa yhteydessä voidaan halutessa vaihtaa verhot.


Koti- ja hoivapalvelut

Koti- ja hoivapalvelut ovat asiakkaan arkielämän avustamista. Palveluun kuuluu esim. ruuanlaitto, henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen ja asiointiapu. Palvelussa korostuu asiakaslähtöisyys; työtehtävät tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan. Sinua palvelee aina sama luotettava sairaanhoitaja.


Omaishoitajan sijaistamispalvelut

Ajankehrä tarjoaa omaishoitajille sijaistamispalvelua. Tulen omaisesi seuraksi, että voit itse pitää vapaahetkeä. Voit käyttää kaupungin tarjoamaa palveluseteliä.


Omaisena on tärkeää pitää huolta omasta jaksamisesta! 


Pihatyöt

Ajankehrän kautta hoituu myös pienimuotoiset lumityöt, ruohonleikkuut ja kukkapenkkien siivoukset. Tarvittaessa apuna käytetään alihankkijoita.


Kevät ja syksy on haravoinnin aikaa! Anna Ajankehrän hoitaa pihatyöt!