Siivouspalvelu

Siivouspalvelua Ajankehrä tarjoaa koko Seinäjoen alueelle (Seinäjoki, Nurmo, Ylistaro, Peräseinäjoki) sekä Ilmajoelle, Lapualle ja Järvi-Pohjanmaalle. Kotisiivoukseen sisältyy imurointi, pölyjen pyyhintä, lattioiden pesu ja WC:n pesu. Matot imuroidaan, sään salliessa myös tuuletetaan ja tarvittaessa tampataan. Imurointi tehdään pääsääntöisesti kodin omalla imurilla, muut välineet ja siivousaineet tulevat Ajakehrältä. Pesuaineet ovat ammattilaisten käyttämiä laadukkaita tuotteita, jotka on suunniteltu suomalaisten kotien siivoukseen. Palvelu tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.


Ikkunanpesussa Ajankehrä käyttää hyvän tekniikan lisäksi myös laadukkaita välineitä. Näillä menetelmillä ikkunoihin ei jää raitoja. Tarvittaessa ikkunanpesun yhteydessä voidaan poistaa vanhat maalitahratkin. Samassa yhteydessä voidaan halutessa vaihtaa verhot.

 

Muistathan, että palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia!

Koti- ja hoivapalvelut

Koti- ja hoivapalvelut ovat asiakkaan arkielämän avustamista. Palveluun kuuluu esim. ruuanlaitto, henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen ja asiointiapu. Palvelussa korostuu asiakaslähtöisyys; työtehtävät tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan. Sinua palvelee aina sama luotettava sairaanhoitaja. Luonnollisesti hygieniapassi on kunnossa! Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

 

Omaishoitajan sijaistamispalvelut

Ajankehrä tarjoaa omaishoitajille myös sijaistamispalvelua. Tulen omaisesi seuraksi, että voi itse viettää vapaahetkeä. Voit käyttää kaupungin tarjoamaa palveluseteliä. Omaisena on tärkeää pitää huolta omasta jaksamisesta!

 

Jalkahoitopalvelut

Jalkojenhoitajan palvelut toteutetaan Hoitola Jalankehrän toimesta kotikäyntinä tai toimipisteessä Seinäjoen Sinfoniassa. Valmistuin toukokuun 2021 lopussa jalkojenhoitajaksi (AT) ja nyt on mahdollista varata itselle tai läheiselle jalkojen kunnon tarkistus ja hoito. Olipa kyseessä paksut/sienikynnet, känsät, kovettumat, syylät tai sisäänkasvavat kynnet, ota yhteyttä. Hoitola Jalankehrä on Siivous- ja kotipalvelu Ajankehrän aputoiminimi, jonka puitteissa teen jalkojenhoitotyötä.